Kayseri'de aylık 3 bin TL maaşla canlı model aranıyor

Üsteki Foto ile ilgili bilgi notu: Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde 2016 yılında  canlı modelden desen ve resim çalıştayı yapılmıştı.

Kayseri'de aylık 3 bin TL maaşla canlı model aranıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Üsteki Foto ile ilgili bilgi notu: Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde 2016 yılında  canlı modelden desen ve resim çalıştayı yapılmıştı.

 Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesine aylık 3 Bin TL maaşla 3 canlı model alacak. Görev yapacak canlı model adaylarının uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli olmaları, emekli olmamaları gerekiyor.

 Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim güz ve bahar döneminde çalıştırılmak üzere, 3 canlı model alınacağını duyurdu. Şu an için 2 erkek ve 1 kadın canlı model arandığı ifade edildi. Model adaylarından uzun süreli hareketsiz duruşa elverişli ve dayanıklı olmaları isteniyor. Sözleşmeli olarak işe alınacak olan canlı modellerin aylık kazancı ise ders saatine göre yaklaşık 3 Bin TL’yi bulacak.

Fakültedeki sanatsal eğitim çalışmalarında görevlendirilecek canlı modeller için aranan şartlarda  üniversitenin resmi internet sitesinde duyuruldu. Başvurular 05-08 Eylül 2017 tarihlerinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası zemin katındaki Yazı İşleri Bürosuna yapılacak. İdeal vücut ölçülerine sahip modellerde, emekli olmamak, yaşlılık aylığı almıyor olmanın yanı sıra  karakteristik yüz ve vücut hatları da aranan özellikler arasında.

İşte Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin canlı model ilanında yer alan şartlar:

Güzel Sanatlar Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim güz ve bahar döneminde çalıştırılmak üzere, aşağıdaki listede belirtilen şartlara sahip 3 adet canlı model alacaktır.

Not: Aday başvuruları 05-08 Eylül 2017 tarihlerinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Binası zemin katındaki Yazı İşleri Bürosuna yapılacaktır.

Canlı Model Alımı İçin Aranılan Şartlar:

1. Vücut bütünlüğüne sahip olmak,

2. Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup göreve başlamadan alınacak)

3. En az lise mezunu olmak,

4. T.C vatandaşı olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

7. Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak,

8. 657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

9. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Haber: Cafer ZENGİN