Kayseri'de AVM'ler Bayramın 2. Günü açık olacak mı?

Kayseri'de AVM'ler ve büyük market zincirleri Bayramın ikinci gününde açık olacak mı? İlk gün AVM'ler kapalıydı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

Kayseri'de AVM'ler Bayramın 2. Günü açık olacak mı?

Mübarek Ramazan ayı sona erdi. Milyarlarca Müslüman 30 günlük oruç sonrasında Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Vatandaşlar sabah, Bayram namazının ardından aileleri ve sevdikleriyle bayramlaştı. İlk gün büyükler ziyaret edildi, eller öpüldü, mezarlık ziyaretleri gerçekleşti. Bayramın ilk günü Kayseri’de AVM’ler kapalıydı.

AVM'ler ve Marketlerin durumu nasıl olacak?

Peki, Kayseri’de hizmet veren AVM’ler ikinci günü açık olacak mı? Vatandaşlar, Ramazan Bayramının ikinci günü AVM’lerin açık olup olmadığını araştırıyor. Kayseri’deki tüm AVM’ler, 11 Nisan Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek. AVM içinde bulunan mağazaların açılış ve kapanış saatleri değişebilir.

AVM’lerin yanı sıra market zincirleri de araştırılıyor. Bugün büyük marketler izin yaparken, AVM’lerde olduğu gibi Bayramın ikinci günü hizmete açık olacak. Marketlerin de açılış ve kapanış saatleri değişebileceği öğrenildi. Böylelikle AVM'ler ve Büyük Market zincirleri Ramazan Bayramının ilk gününü izinli olarak geçirmiş oldu. Kayseri Park AVM'den yapılan açıklamada 10 Nisan Çarşamba günü kapalı oldukları, diğer günlerde ise açık olacaklarını açıkladı. 

Kayseri'de AVM'ler Bayramın 2. Günü açık olacak mı?

Kayseri Park gibi, vatandaşların uğrak yeri olan şehir merkezindeki Forum Kayseri AVM'de 10 Nisan Çarşamba Bayramın 1. Günü kapalı, 11 Nisan Çarşamba Bayramın 2. Günü Açılış: 10.00 - Kapanış 22.00, 12 Nisan Perşembe Bayramın 3. günü Açılış: 10.00 - Kapanış 22.00 olarak açıklama yaptı.