Kayseri'de Arefe denetimi!

Kayseri'de Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler çarşı ve pazarda Arefe günü de denetim yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Arefe denetimi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle denetimlerini arttırdı. Bayram öncesi çarpı pazarda denetimlerine devam eden ekipler Arefe günü de saha çalışmasını sürdürdü. Özellikle bayram alışverişinde yoğunluk yaşanan pastane ve şekercilere yönelik denetimlerini arttıran ekipler, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguladı. 

Kayseri'de Arefe denetimi!

Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için tükemi artan ürünlere yönelik gıda denetimlerimize mesai mefhumu gözetmeksizin arefe günü de devam ediyoruz' denildi.

Kayseri'de Arefe denetimi!

Diğer yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da denetimlerle ilgili olarak, 'Ramazan ayı boyunca 7 bin 500 personelimizin katılımıyla  104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdik.Ramazan bayramı öncesinde de halkımızın gönül rahatlığıyla güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerimizi artırıyoruz' açıklaması yaptı.