Kayseri'de ailecek piknik yapmak isteyenlerin adresi

Kayseri Olay haber merkezi olarak kentin gezilip görülecek adreslerini siz kıymetli okuyucularımız için derlemeye devam ediyoruz. İşte Kayseri'de yeşilin yüzlerce tonunu göreceğiniz o destinasyon… Detaylar haberimizde.

Kayseri'de ailecek piknik yapmak isteyenlerin adresi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İç Anadolu’nun en büyük kentlerinden büyük birisi olan Kayseri lezzetleri, kültürü, mimarisi, tarihi ve doğasıyla göz dolduruyor. Kayseri, şelaleleri, vadileri, ormanları, mesire alanları yazın tadını çıkarmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuyor. Bizler de Kayseri Olay haber merkezi olarak kentin gezilip görülecek yerlerini sizler için derliyoruz. İşte hafta sonunu büyük bir keyifle geçireceğiniz, yeşilin yüzlerce tonunu göreceğiniz o adres: Barsama Mesire Alanı…

7’den 70’e her kesime hitap eden 200 bin metrekare alanda, 5 bin metre kiremit irmiği karışımı yaya yolu, 100 adet kamelya, yürüyüş yolları ve otopark, 15 adet Osmanlı çeşmesi, mescitler ve çocuklara özel 5 adet oyun grubu gibi imkanlar oluşturulan ve 2018 yılında hizmete açılan Barsama Mesire Alanı sizleri bekliyor. 

Kayseri'de ailecek piknik yapmak isteyenlerin adresi

Tertemiz havası, gündüzü ve gecesi ayrı güzel olan Barsama istenilen vakitte piknik yapma imkanı sunuyor.  Açıldığı günden beri büyük ilgi gören mesire alanında yeşil bitki örtüsü ve mis gibi akan ırmak suyu bir arada bulunuyor.

Kayseri'ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan bu adres, günün ya da haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler, şehrin stresinden ve gürültüsünden kaçmak isteyenler, ailesi ile keyifli piknik yapmak isteyenler, doğanın doyasıya keyfini çıkarmak isteyenler bu adrese mutlaka uğrayın.