Kayseri'de 98 bin TL'ye kiracı aranıyor!

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi kiracı arıyor. Belediye kiracı bulabilmek için ihale düzenleyecek. İhalede kiralanacak taşınmaz için belirlenen miktar ise 98 Bin TL. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 98 bin TL'ye kiracı aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Kocasinan İlçe Belediyesi 98 Bin TL ile kiracı arıyor. Belediye bu konuda ihale gerçekleştirecek. Mülkiyeti Kocasinan Belediyesine ait taşınmaz ihaleyle kiraya verilecek. 

Kayseri'de 98 bin TL'ye kiracı aranıyor!

Kocasinan Belediyesi kiracı arıyor

Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihalede taşınmazın yıllık muhammen bedel üzerinden kiraya verileceği ifade edildi. İhale, Belediye Encümen salonunda Encümen huzurunda, 8 Ekim 2024 tarihinde, Salı günü saat 14.05’te yapılacak.İhaleye katılacaklardan istenilen evraklar ve geçici teminat en geç 8 Ekim 2024 tarihinde, saat 12.00’ye kadar Gelir Servisine teslim edilmek zorunda. Belirtilen saatten sonra getirilen evraklar teslim alınmayacak.

Kayseri'de 98 bin TL'ye kiracı aranıyor!

Kiralanacak taşınmaz hangi mahallede?

Diğer yandan Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi 746. Sok. No:13/A 'da bulunan iş 115,00+63,00 metrekare alana sahip yerini kiraya verecek. Talep edilen muhammen bedel 98 Bin TL olurken, geçici teminat miktarı ise 2.950 TL olarak belirlendi.