Kayseri'de 7 arsa dolandırıcısı yakalandı

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden dolandırıcılık yapan şahıslara operasyon düzenledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 7 arsa dolandırıcısı yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de internet üzerinden arsa satışı adı altında vatandaşları dolandıran bir çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden arsa satışı bahanesiyle dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon neticesinde, şüphelilerin internet siteleri aracılığıyla ucuz arsa satışı vaadiyle mağdurları dolandırdıkları tespit edildi.

Kayseri'de 7 arsa dolandırıcısı yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda 7 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin isimleri ve doğum yerleri şu şekilde sıralandı: 28 yaşındaki G.P. (Kocasinan),38 yaşındaki H.D. (Melikgazi), 32 yaşındaki K.D. (Felahiye), 34 yaşındaki A.D. (Felahiye), 23 yaşındaki A.M. (Zara), 26 yaşındaki A.S.K. (Develi), ve 49 yaşındaki C.Ş. (İncesu).

Kayseri'de 7 arsa dolandırıcısı yakalandı

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 13 adet cep telefonu, 3 adet laptop, 2 adet flash bellek ve 16 adet SIM kart ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü; 'Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir' açıklamasını yaptı.