Kayseri'de 7,5 milyon TL bütçeye sahip dernek seçim yaptı! İşte yönetim...

Kayseri'de 51 Bin üyesi var...Pandemi nedeniyle herkese duyuru yapılmadığı ifade edildi. Genel Kurula katılan 143 üye 3 yıl görev yapacak yönetim kurulu için oy kullandı. Mevcut Başkan güven tazeledi.

Kayseri'de 7,5 milyon TL bütçeye sahip dernek seçim yaptı! İşte yönetim...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kayseri Şubesi 22. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tiyatro Salonu’nda yapılan Genel Kurula, AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ile dernek yöneticileri ve üyeleri de katıldı. İYİ Parti Lideri Merak Akşener de genel kurula mesaj göndererek, hayırlı olması temennisinde bulundu. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da yoğun gönderdiği mesajla genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu. 
DERNEĞİN KAYSERİ’DE 51 BİN ÜYESİ VAR
Yaklaşık 51 bine yakın üyesi bulunan TÜED Kayseri’nin genel kuruluna katılımın az olması dikkat çekti. Aynı zamanda Derneğin Genel Merkez yönetiminde Genel Sekreter olarak görev yapan Kayseri Şube Başkanı Gazi Aykırı, katılımın az olması ile ilgili olarak pandemiyi işaret etti. Aykırı, pandemi nedeniyle genel kurulu herkese duyurmadıklarını ve salonda da buna göre önlemlerin yapıldığını söyledi. Diğer yandan Genel Kurulda emeklilerin maaşlarından 36 TL kesilen derneğin 3 yıllık tahmini bütçesinin 7,5 milyon TL olduğu ifade edildi. TÜED’in Kayseri Şubesi, Türkiye’de en çok üyesi bulunan ikinci şube olarak da ifade ediliyor.
TEK LİSTEYLE SEÇİME GİREN GAZİ AYKIRI YENİDEN BAŞKAN
Diğer yandan 51 bin üyesi bulunan derneğin seçiminde, katılım sağlayan 143 üyenin tamamının oyunu alan Gazi Aykırı, güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi. Önümüzdeki günlerde görev dağılımının yapılacağı belirtilen yönetimde ise şu isimler yer aldı: Dursun Şahin, Yusuf Aykırı, Mahmut Taştan ve Şeref Gürbüz.

TÜED Kayseri Şube Başkanı Gazi Aykırı, 3 yıl daha derneğin başkanı olarak görev yapacak.
 

ÖNCEKİ YÖNETİMDE KİMLER VARDI?