Kayseri'de 32 zehir taciri yakalandı!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 32 şahıs yakalandı.

Kayseri'de 32 zehir taciri yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı mücadele etmeye aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Son bir haftada düzenlenen operasyonlar kapsamında 32 şahıs yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 10-16 Şubat 2025 tarihleri arasında toplam 22 operasyon gerçekleştirdi. 

Operasyonların Bilançosu

Toplamda 1 kg 147,55 gram narkotik madde ele geçirildi. Ayrıca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kurusıkı tabanca da ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 32 şahıs hakkında yasal işlem yapılırken, 15 şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyetten Kararlılık Mesajı

Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Bu operasyonlar, Kayseri'nin uyuşturucudan arındırılması için emniyet güçlerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.