Kayseri'de 26 operasyon gerçekleştirildi! Çok sayıda gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Detaylar haber bülteninde...

Kayseri'de 26 operasyon gerçekleştirildi! Çok sayıda gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekiplerinin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadeleleri aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda 48 şahıs gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 14-20 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen 26 ayrı operasyonda 48 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Operasyonlar sonucu 12 kişi adli makamlarda tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Operasyonlarda toplamda; 2 kg 991,36 gram narkotik madde, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 32 adet fişeği, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet hassas terazi ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada: 'Kent genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecek.' ifadelerine yer verdi.