Kayseri'de 220 kişi yakalandı!

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekipleri, 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılarak milyonluk malzemeler ele geçirildi. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de 220 kişi yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de halkın canını ve mal kayıplarını sağlamak amacıyla her türlü suç olayının önlenmesi ve suça karışmış kişilerin yakalanmasına yönelik bir haftada yapılan çalışmalar neticesinde 220 şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri, 22-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla  önemli başarılar elde etti. Bu çalışmalar kapsamında:

6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun'a Muhalefet olaylarında, 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet kapsam dışı bıçak, 325 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçları ile ilgili olarak: 27 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. 23 hırsızlık şüphelisi yakalanarak, 3 şahıs tutuklandı.
1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 2 adet çalıntı bisiklet, 1 adet çalıntı motosiklet ve 1 milyon 190 bin TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirilerek, sahiplerine tam ve eksiksiz bir şekilde teslim edildi.

Aranan şahıslar kapsamında, toplam 190 yıl 10 ay 28 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 220 kişi yakalandı, bunlardan 62'si adli makamlarda tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü olarak 'ilimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.' denildi.