Kayseri'de 22 olay aydınlatıldı: 134 şahıs yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda aranan 134 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de 22 olay aydınlatıldı: 134 şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği kapsamlı operasyonlarda önemli başarılara imza attı. Yapılan çalışmalarda çok sayıda şüpheli yakalandı, ruhsatsız silahlar ve çalıntı eşyalar ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri/Amirlikleri tarafından 1-8 Eylül tarihleri arasında yapılan operasyonlar sonucunda: 7 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca, 2 adet havalı tabanca, 7 adet kapsam dışı bıçak ve 278 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca, hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 22 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, 27 şüpheli yakalandı ve 7 şahıs tutuklandı. Çalıntı 2 otomobil, 1 motosiklet ve 950.000 TL değerinde mal ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Aranan şahıslar operasyonunda ise toplam 179 yıl 11 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 134 şahıs yakalandı. Bunlardan 67’si adli makamlarca tutuklandı.