Kayseri'de 20 liraya sinema!

Sinema bilet fiyatlarının el yaktığı günümüzde 20 liraya sinema keyfi geliyor. Kayseri'de sinema severleri sevindirecek haber. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 20 liraya sinema!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sinema bilet fiyatları cep yakıyor. Alışveriş merkezlerinde bulunan sinemalarda bilet fiyatları öğrenci ve tam 80 ila 100 lira arasında değişiyor. Yüksek bilet fiyatları sinemaya gidenlerin sayısında azalmaya neden oluyor. Her geçen gün zorlaşan hayat şartlarında insalar sinemaya, kültüre, tiyatroya bütçe ayıramıyor. İşte sinemaya gitmenin lüks olduğu şu günlerde sinema severleri mutlu edecek bir haber geldi. Kayseri'nin Develi Belediyesi vizyondaki filmlerden Ata Demirer'in başrol oynadığı Bursa Bülbül'ünü izleyiciye buluşturuyor.

Kayseri'ye 20 liraya sinema geliyor!

İlçede bulunan Mustafa Aksu Kültür Merkezinde bugün başlayan ve 26 Ekim'e kadar sürecek sinema etkinliğinde yeniden vizyona giren Bursa Bülbül'ü izlenebilecek. Seans Başlangıç Saatleri; 14:00 ve 19:00 olarak açıklandı. Yapılan açıklamada öğrenci bileti 20 TL. Tam bilet ise 30 TL olarak belirtildi. 

Kayseri'ye 20 liraya sinema geliyor!

BURSA BÜLBÜLÜ

Özet
Bursa Bülbülü, kendi kasetini çıkarmak için çabalayan Cengiz'in hikayesini konu ediyor. En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın'ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin'in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.