Kayseri'de 2. Yılmaz dönemi

Kayserispor'un yeni Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın göreve başlamasıyla Kayseri'de 2. Yılmaz dönemi de başlamış oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de 2. Yılmaz dönemi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Üst üste alınan kötü sonuçların Teknik Direktör Recep Uçar’ın istifası ile sonuçlanırken, Kayserispor hızla futbol yaşantısı başarılarla dolu olan genç teknik direktör Burak Yılmaz ile anlaştı.

Kayseri'de 2. Yılmaz dönemi

Burak Yılmaz’ın Kayserispor ile anlaşmasıyla da Kayseri’de ikinci Yılmaz dönemi de başlamış oldu. Zira Burak Yılmaz’ın kendisi gibi teknik direktör olan Fikret Yılmaz, iki ayrı dönemde Kayseri Erciyesspor’un başarısı için mücadele etti. İlk olarak 2007 2009 yılları arasında Kayseri Erciyesspor'da görev yapan Fikret Yılmaz, 2011-12 sezonunun başında Ergün Penbe'nin takımdan ayrılışından sonra bir kez daha Kayseri Erciyesspor teknik direktörlüğüne görevini üstlendi. Fikret Yılmaz, Kayseri Erciyesspor  teknik direktörlüğü görevinden 23 Aralık 2011 tarihinde istifa ederek, ayrıldı. Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz da oğlu gibi bir dönem Beşiktaş forması giydi.