Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil

Kayseri'de firmalar işçi alımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda 15 kişilim alım yapılacağı duyuruldu. Peki hangi firma, hangi alanda alım yapacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bazı firmaların işçi alımına yönelik ilanları dikkat çekiyor. Özellikle ekonomik sıkıntıların yaşandığı, işsizliğin kanayan bir yara olarak dikkat çektiği günlerde işsiz vatandaşlar iş sahibi olmanın yollarını arıyor. Peki Kayseri'de hangi firma 15 kişilik işçi alımı yapacağını duyurdu?
Birçok sektöre özel cam üretimi yapan Okandan Cam firması üretim işçisi arıyor.
Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil...
HAFTA SONU ÇALIŞMA YOK
Firma deneyimli ya da yetiştirilmek üzere 15 kişi aradığını duyurdu. 20-35 yaş arası erkek işçi alacak olan firma yemek ve servis imkanı sunduğunu belirtti. Diğer yandan firma hafta sonu çalışma olmadığını da belirtti. İş başvuruları için 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 14:00'te İşkur Kayseri İl Müdürlüğünde personel seçmesi olacağı dile getirildi. 
Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil...Diğer yandan Kayseri'de faaliyet gösteren ZH Tekstil firması da makinede dikim yapabilecek işçi aradığını duyurdu. Çalışma saatleri ile ilgili görüşmelerin yapılabileceğinin belirtildiği ilanda hafta sonu çalışmanın olmadığı belirtildi..
İŞKUR'dan iş başvuruları ile ilgili yapılan açıklamada ayrıca "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" denildi. 
İŞTE O İŞ İLANLARI...
Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil...Kayseri'de 15 kişi aranıyor! Hafta sonu tatil...