Kayseri'de 11 terör şüphelisi gözaltına alındı

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında PKK/KCK terör örgütü ve dini istismar eden terör örgütlerine yöneliik toplam 11 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de 11 terör şüphelisi gözaltına alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 11 şahıs yakalandı. 

Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 15– 22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli bir başarıya imza attı. Terörle Mücadele kapsamında yürütülen soruşturmalar sonucu, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 5, dini istismar eden terör örgütlerine yönelik ise 6 kişi olmak üzere toplamda 11 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü, hukuk devleti ilkelerine bağlı kalarak ve insan haklarına saygılı bir anlayışla terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı. Terörle mücadelede diğer kurumlarla koordinasyon içinde yürütülen çalışmalarla, halkın huzurunu ve devletin selametini korumaya yönelik tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.