Kayseri çiftçileri için müjdeli haber! Artık 103 birlik arasında

Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, 2024 yılında Tarım Bakanlığı'nın derecelendirme çalışmasında '1. Derece Tarımsal Örgüt' statüsüne yükseldi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayseri çiftçileri için müjdeli haber! Artık 103 birlik arasında

2024 yılında Tarım Bakanlığı tarafından başlatılan Birliklerde Derecelendirme Çalışması kapsamında Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, “1. Derece Tarımsal Örgüt” sınıfına yükseldi. Ülke genelinde 103 birlik arasında yer alan Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, çiftçilere ve üreticilere ilave destek ödemeleri sağlanmasını mümkün kılacak.

Kayseri çiftçileri için müjdeli haber! Artık 103 birlik arasında

Araştırmacı Yazar Nezir Ötegen'in derlediği bilgilere göre, ülke genelinde bu prestijli statüye sahip olan 103 birlik arasında yer alan Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Günay Çakı konuyla ilgili açıklamada bulundu. Çakı, “Başta Kayseri Tarım İl Müdürlüğü ve personellerini, Birlik Yönetim Kurulumuzu, birlik personellerimizi ve birlik üyelerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı sayesinde Kayseri çiftçisi ve üreticisine ilave destek ödemeleri yapılabilecek. Kayseri çiftçisi ve üreticisi kardeşlerime hayırlı olsun” dedi.