Kayseri Büyükşehir Belediyesi satışa çıkardığı o arsa için 100 milyon TL istiyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmetlerine kaynak sağlamak için arsa satışlarını sürdürüyor. Belediye merkezde yer alan arsa için fiyatı belirledi. 10.016 metrekare büyüklüğündeki arsa için istenen miktar 100 milyon TL. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi satışa çıkardığı o arsa için 100 milyon TL istiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kaynak arayışı sürüyor. Belediye hizmetlerine kaynak sağlamak için belediyelerde arsa satış ihaleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye bu kez de merkezde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

İhale nasıl yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi10.016 metrekare olarak ifade edilen ticaret alanı arsasını ihaleyle satacak. Mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kocasinan İlçesi Pervane Mahallesi 14644 ada 5 parselde bulunan Ticaret alanı arsası 'Kapalı Teklif Usulü' ihale ile satışa sunulacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi satışa çıkardığı o arsa için 100 milyon TL istiyor

İhale tarihi belli oldu

İhale 24 Eylül 2024 Salı günü saat 14:00’de Belediye Encümen Salonunda yapılacak. İhaleyle ilgili şartnamesi ve ekleri Belediye Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. İhale için son müracaat tarihi 24 Eylül 2024 Salı günü ihale saatinden önce olarak açıklandı. Müracaatlar Encümen Başkanlığı’nın sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacak.

İşte arsa için istenen ücretler

Pervane Mahallesi'ndeki ticaret alanı olan arsa için belirlenen muhammen bedel 100.000.000,00-TL olurken, talep edilen geçici teminat miktarı ise 3.000.000,00 TL  olarak ifade edildi.