Kayseri Büyükşehir Belediyesi nerede kombi dağıtacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kombi alımı yapacak. 'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' sloganıyla başlatılan dar gelirlilere kombi verilmesine yönelik uygulamanın bu kez hangi bölgelerde uygulanacağı merak konusu oldu. İşte alım yapılacak ve dağıtılacak kombi sayısının detayları Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi nerede kombi dağıtacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi doğal gazın yeni ulaştığı kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerine yönelik kombi desteğine devam edecek. 'Tesisat Sizden, Kombi Bizden' sloganıyla başlatılan uygulama kapsamında vatandaşlara yine kombi hediye edilecek. Başkan Büyükkılıç, seçim öncesi bu konuda yine bazı ilçelerde sözler vermişti. Büyükkılıç'ın verdiği sözlerin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi kombi alımı için çalışma başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi nerede kombi dağıtacak!

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi kombi ihalesi yapacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı kombi alımı için açık ihale usülü ile ihale yapacak. Alım yapılan kombiler Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde belediyenin belirleyeceği adreslere teslim edilecek. Alım yapılacak kombi sayısı ise 460 olarak ifade edildi. 

Alım yapılan kopmbiler nasıl dağıtılacak?

İhaleyle ilgili olarak yapılan açıklamada, 'İhale konusu kombiler, işe başlama tarihinden itibaren, aylık olarak 115 adet İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığının Belirleyeceği adreslere peyderpey 120  gün içerisinde teslim edilecek' denildi. 

İhale ne zaman, nerede yapılacak?

İhale son teklif verme tarihi 27 Ağustos 2024  saat 10:00 olarak belirtildi. İhale Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde 223 nolu odada yapılacak.