Kayseri bunu konuşuyor!

Kayseri bunu konuşuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un içinde bulunduğu borç çıkmazı ile ilgili olarak tartışmalar sürerken, kentte bazı çevreler dikkat çeken bir eyleme imza attı. Şehrin farklı noktalarında bulunan üst geçitlere  Erol Bedir  başta olmak üzere bir kısım eski yöneticilerle ilgili düşündüren afişler asıldı.

Kayseri’deki üst geçitlere adeta Çukur dizisini andıran afişlerde eski yöneticiler; Erol Bedir, Mehmet Çakmak Uyar ve Erdem Kemaloğlu hedef alındı. Dikkat çeken afişlerde borç tartışmalarına atıfta bulunuldu. Afişleri kim ya da kimlerin astığı merak konusu olurken, düşündüren ifadeler yer verildi. İşte o afişlerde yer alan mesajlar: “Erol Bedir paralar nerede? Erol Bedir paraları getir. Suç ortaklarınla hesap vereceksin. Batan insanları kurtarma kurumu Kayserispor. Çakmak Uyar İzmir’e kaçtı, Erdem villasından çıkamıyor, taraftar ne yapsın.  Bermuda şeytan üçgeni. Kayserispor’un son 10 yılı araştırılsın. 29.06.2019 Borç: 140 Milyon, 07.12.2020 Borç 330 Milyon.”  

Diğer yandan Kayserispor’daki borç tartışmaları MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un,  eski Başkan Erol Bedir’i ve bazı yöneticilerle ilgili Cumhuriyet Savcılığına yaptığı suç duyurusu ile yeniden alevlenmişti. Eski başkan Erol Bedir, Ersoy’un dava hamlesinin ardından “Bu şov değilse suçtur” açıklaması yapmıştı. Sürecin ilerleyen günlerde nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.