'Kayseri Buluşması'na Genç de davet edilmedi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği'nin öncülüğünde Ankara'da gerçekleştirilen toplantı katılımcıları kadar davet şekli ve davet edilmeyenlerle de gündeme damgasını vurdu. MHP milletvekillerinin katılmadığı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın gibi CHP Milletvekili Aşkın Genç'in de davet edilmediği öğrenildi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

'Kayseri Buluşması'na Genç de davet edilmedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin öncülüğünde Ankara Çankaya’da bulunan Latanya otelde dün akşam gerçekleştirilen Kayseri Buluşması toplantısında davet krizi damga vurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un protokol ve nezaket kuralları yok sayılarak whatsapp’tan mesajı ile davet edilmelerine tepki olarak katılmadığı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan gibi CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in de davet edilmediği ortaya çıktı. 

'Kayseri Buluşması'na Genç de davet edilmedi!

Konuyla ilgili olarak Kayseri Olay’ın sorularını yanıtlayan CHP Kayseri Milletvekili Genç, kendisine gerek fiziki, gerek sözlü gerekse de whatsapp üzerinden her hangi bir davetin yapılmadığını ifade ederek, ‘Davet edilmedik. Katılanlara afiyet, bal şeker olsun, yarasın’ dedi.