Kayseri bu ismi konuşuyor: Kim bu Murat Kapki? İmamoğlu'nun ortağı mı?

Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin HRS Araçları Dış Yüzey Giydirme, HRS İstasyonlarındaki CLP Raket Reklam Alanları ve Katener Direkleri Reklam Alanları ihalesinin ardından nefes kesen ihalenin taraflarından BVA Medya'yı ve ortaklarından Murat Kapki'yi sorgulamaya başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri bu ismi konuşuyor: Kim bu Murat Kapki? İmamoğlu'nun ortağı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin HRS Araçları Dış Yüzey Giydirme, HRS İstasyonlarındaki CLP Raket Reklam Alanları ve Katener Direkleri Reklam Alanları kapalı teklif usulü ile ihalesi dün yapıldı. İhaleye BVA Medya, CORE Medya ve Sun Fuarcılık katıldı.İhalede en yüksek teklifi Sun Fuarcılık verirken; açık artırmada fiyatın 15 milyondan 36 milyona çıkmasına neden olan BVA Medya ve ortağı Murat Kapki, Kayseri’de merak konusu oldu. 
İnternette yaptığımız kısa araştırmada Kapki’nin adının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile anıldığını gördük. Özellikle iktidara yakın haber siteleri; BVA Medya’nın İstanbul’daki Büyükşehir Belediyesi’ne ait reklam alanlarını işletmesinden hareketle BVA Medya’nın sahibi Murat Kapki’nin İmamoğlu’nun ortağı olduğu imasında bulunuyor. 
2021 yılında AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri de BVA Medya’nın ortağı  Murat Kapri’nin şirketi Advertcity ‘e İstanbul’daki reklam alanlarının işletmesinin verilmesini gündeme getirerek, İBB Başkanı İmamoğlu’na Adevertcity’i sormuş. 

Cumhurbaşkanı’ndan ödül almış!

Kayseri bu ismi konuşuyor: Kim bu Murat Kapki? İmamoğlu'nun ortağı mı?

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Medya Oscar Ödülleri Töreni’nde, Başarılı İş İnsanı Ödülü'ne  layık görülen Kapki, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden  almış. Kapki, o anları da sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin çatısı altında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin elinden bu plaketi almak şahsım ve firmam adına büyük bir onurdur” ifadeleriyle paylaşmış.