Kayseri Barosu'ndan saldırı açıklaması: Meslektaşımızın yanındayız

Kayseri Barosu, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Avukat Emre Ayan'ın yanında olduklarını söyleyerek bir kınama mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Barosu'ndan saldırı açıklaması: Meslektaşımızın yanındayız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçmiş dönemlerde Yeşilhisar Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı yapan Mustafa Ayan’ın oğlu Avukat Emre Ayan geçtiğimiz günlerde saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Avukat Ayan, trafikte aracının önünün kesildiğini ardından 14 yaşındaki oğlu ile birlikte sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını ifade etmişti. 

Kayseri Barosu'ndan saldırı açıklaması: Meslektaşımızın yanındayız

Kayseri Barosu’ndan destek 

Saldırıya tepkiler ise gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri Barosu tarafından bir kınama mesajı yayımlandı. Baro tarafından yapılan açıklamada, tüm aşamaların yakından takip edildiği vurgulanarak, “Baromuz mensubu meslektaşımız Av. Emre Ayan ve çocuğu, trafikte seyir halinde iken saldırıya uğramışlardır. Olay çok yönlü soruşturulmakta olup, tüm aşamalar takip edilmektedir. Şiddetin karşısında olduğumuzu kamuoyuna duyurarak, meslektaşımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve saldırıyı kınıyoruz.” denildi.