Kayseri, Ankara'ya akacak

Kayseri, Ankara'ya akacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri şehri, Başkent’e akın edecek. Kayserispor taraftarı, Gençlerbirliği deplasmanında da takımını yalnız bırakmayacak. Gerek içerde, gerekse de deplasman maçlarında takımının her daim destekçisi olan Kapalı Kale, Cumartesi günü Ankara’da oynanacak olan Gençlerbirliği deplasmanında da tribündeki yerini alacak. Kapalı Kale Taraftarlar Derneği’nden, Başkent deplasmanı için otobüslerin tahsis edildiği bildirildi.

Açıklamada, “Tayfalarımız, tayfa liderlerine münferit taraftarlarımızı ise 0539 318 4999 numaraya isim yazdırabilir. İsim yazma işlemi perşembe günü son bulacaktır. Herkes isim yazdırma için acele etmelidir. İsim yazdırmadan gelinmemelidir.”

Diğer yandan Cumartesi günü Eryaman Stadı’nda saat 15:00’te başlayacak olan maçın biletleri satışa çıktı. Daha önce 25 TL olarak açıklanan bilet fiyatlarında değişiklik gerçekleşti. Misafir tribün bilet fiyatı 10 TL olarak açıklandı.  

Kayserispor’u deplasmanda destekleyecek olan taraftarlar, Cumartesi gece 02.00’da Kayserispor Buluşma Noktası’ndan hareket edecek.

Ligin 9. Haftasında oynanan Yeni Malatyaspor – Kayserispor maçında 1500 taraftar Malatya’ya giderek, takımını doksan dakika boyunca desteklemişti.