Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna bağlanacak

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu Kayseri'nin, Ankara-Niğde otoyolu ile Ankara'ya bağlanacağını söyledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna bağlanacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Kamu-Sen Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yapılan çalışmalar sonucu, Kayseri’nin Ankara-Niğde otoyoluna bağlanacağını belirtti. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu Kayseri’nin, Ankara-Niğde otoyolu ile Ankara’ya bağlanacağını ve bu çalışmanın projelendirildiğini söyledi. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan proje ile ilgili bilgilendirmenin geldiğini aktaran Özdemir; "Kayseri ulaşım anlamında önemli beklentileri olan şehirlerimizin başında geliyordu. Bu çerçevede de Ankara-Niğde otoyolunun yapımından itibaren, bizim de taleplerimiz arasında yer alan, Kayseri’nin de bu otoyola bağlanmasıyla alakalı süreci ben Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na iletmiştim. Ulaştırma Bakanlığımızdan dün bana gelen cevapta da Kayseri, Ankara-Niğde otoyoluna Kırşehir üzerinden bağlanacak şeklinde projelendirilmiş durumda olduğunu sayın bakan bizlerle paylaştı. Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum" diye konuştu.