KAYMOS'tan dikkat çeken gönderme: Kim bu nifakçılar?

Bir süre önce Celal Doğan'ın istifasıyla gündeme gelen Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) birlik mesajı verdi. Yönetimin gerçekleştrdiği toplantı sonrası yaptığı açıklama akıllarda soru işaretleri bıraktı. Peki KAYMOS yönetimi kimi ya da kimleri hedef aldı?

KAYMOS'tan dikkat çeken gönderme: Kim bu nifakçılar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- KAYMOS Yönetim Kurulu aralarında istifa eden Celal Doğan başta olmak üzere Hacı Çevikel, Yunus Tarla'nın da yer aldığı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. KAYMOS ve Kumsmall yönetimlerinin ortak istişare toplantısı sonrası yapılan açıklama ise dikkat çekti. Açıklamada, “İnsanlar arasına nifak tohumu ekebilirsiniz, ama…” ifadeleri dikkat çekti. Yönetimin bu ifadelerle kimi ya da kimleri hedef aldığı ise merak konusu. 
"İNSANLARI AYRIŞTIRARAK, BİRBİRİNDEN UZAKLAŞTIRARAK…EN GÜÇLÜ KALELERİ"
İşte yapılan o açıklama: Milletleri millet yapan en önemli unsur birlik ve beraberlik içinde yaşamasıdır. Bir toplumu  yıkmanın en kolay yolu da insanları birbirinden uzaklaştırmak, insanlar arasına nifak tohumları ekmektir. İnsanları ayrıştırarak, birbirinden uzaklaştırarak en güçlü kaleleri dahi kolayca dağıtabilirsiniz. İnsanlar birlikte daha güçlü olduğunu hiçbir zaman unutmamalıdır.  Yönetim Kurulu istişaresine eşlik eden Sayın Celal Doğan, Yunus Tarla, Hacı Çevikel beye teşekkür ederiz.


KAYMOS’TAKİ İSTİFANIN PERDE ARKASINDA NE VAR?
Toplantıda yönetimden istifa eden Celal Doğan'ın da yer alması dikkat çekti. Doğan'ın, Kumsmall'daki görevinin yoğunluğu nedeniyle KAYMOS çalışmalarına yeteri kadar destek veremeyeceği düşüncesiyle yönetimden ayrılma kararı aldığı ifade edildi. Doğan'ın ayrıca bundan sonraki süreçte yönetimden ayrılsa da KAYMOS yönetimiyle işbirliği içinde çalışacağı ve elinden gelen desteği vereceğini de belirttiği dile getirildi.