Kaymakam Doğan, Göynücek'e atandı

Kaymakam Doğan, Göynücek'e atandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı’na ait atama kararları  ile birlikte 2013 yılından bugüne Sarıoğlan Kaymakamı olarak görev yapan Hasan Doğan, Amasya ili Göynücek ilçe Kaymakamlığı’na atandı.

Başarılı ve çalışkan Kaymakam Doğan, atama kararı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bugün yayımlanan MİA kararnamesiyle onur ve gururla yürüttüğüm Sarıoğlan Kaymakamlığı görevinden Göynücek Kaymakamlığına atandım.”

 

Hasan Doğan'ın, özgeçmişi


 1985 yılında Kırşehir ili Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Kırşehir’de, lise öğrenimini ise Ankara’da tamamladı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetimi bölümünden mezun oldu. 2009 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 98. Dönem Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl stajını Yozgat Valiliği'nde yaptı. Bursa ili Karacabey ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. Zonguldak ili Devrek ve Alaplı ilçelerinde ise mülkiye başmüfettişi İsmail ÇATAKLI refakatinde teftiş stajını yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından Eskişehir ili Alpu ve Kütahya ili Altıntaş ilçelerine kaymakam vekili olarak görevlendirildi. Ekim 2011-2012 döneminde bir yıl süreyle Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından Amerika Birleşik Devletlerinin Maryland Eyaletine (University Of Maryland) İngilizce dil öğrenimi için gönderildi. Bu süre zarfında Amerika Birleşik Devletleri’nin yönetim sistemi ve toplumsal yapısını incelemenin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Vaşington Büyükelçiliğinde (Washington, ABD) Dışişleri Bakanlığı stajını tamamladı. Yurt dışı stajı  sonrası Ankara’ya dönerek beş buçuk ay süren kaymakamlık kursuna katıldı. “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi ” üzerine çalışmalar yaparak, bu alanda kaymakamlık tezi hazırladı. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yapan kaymakamımız 12.08.2013 tarihinde Sarıoğlan ilçesinde görevine başladı. Kaymakamımız Sayın Hasan DOĞAN evli ve iki çocuk babasıdır.