KAYBİS hırsızları yakalandı!

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, KAYBİS'e ait bisikletlerin çalınması üzerine başarılı operasyon gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

KAYBİS hırsızları yakalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Asayiş Şube Müdürülüğü ekipleri tarafından KAYBİS'e ait bisikletlerin çalınması üzerine yaptıkları çalışmalar neticesinde 3 şahıs yakalandı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait KAYBİS'e ait toplam değeri 150 bin TL olan 6 adet bisikletin çalınması olayı, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda aydınlatıldı. Yapılan kamera incelemeleri ve saha araştırmaları neticesinde olayın şüphelisi oldukları belirlenen 3 şahıs; 14 yaşındaki 2 hırsızlık suç kaydı bulunan Y.B. isimli şahıs, 15 yaşındaki 1 hırsızlık suç kaydı bulunan B.S. isimli şahıs, ve 13 yaşındaki 1 hırsızlık suç kaydı bulunan B.C. isimli şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda çalınan bisikletler belediyeye tam ve eksiksiz olarak teslim edildi.