Genel Müdür olan Kayacan: Ahde vefayı biliriz, Kayseri'ye unutmayız

Genel Müdür olan Kayacan: Ahde vefayı biliriz, Kayseri'ye unutmayız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Oldu. Kayacan, Kayseri Olay'a konuştu. 
 
Kayseri’de 2012 yılından bu yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yapan Özkan Kayacan,  Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü oldu. 
Hafta başı yeni görevine başlayacak olan Kayacan, haber merkezimize yaptığı açıklamada, “Bu görevi en iyi şekilde yapmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin daha fazla üretmeye ihtiyacı var. Biz de bu kapsamda üretimi teşvik edici projeleri hayata geçireceğiz. Bu kapsamda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güzel işler yapmak için bayram sonrası görevimize başlayacağız” dedi.
'TEMELLERİ ATTIĞIMIZ KAYSERİ'Yİ UNUTMAYIZ' 
Diğer yandan Kayacan, Ankara’da,  Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz üretmek. Üretmekten önemli ve başka çıkar yolumuz yok. Bunun yanında bizler, ahde vefayı da biliriz. Temelleri attığımız Kayserimizi unutmayız. İnşallah iyi işlere imza atıp, Kayserimizi ve ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için uğraşacağız. Kayseri’nin güzel insanlarına da selam ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Kayacan’dan boşalan İl Müdürlüğü görevini de vekaleten Müdür Yardımcılarından Ayhan Temiz’in yapacağı belirtildi.
 
ÖZKAN KAYACAN KİMDİR?
1974 yılında Burdur'un Tefenni İlçesi'nde doğdu. Çumra Ziraat Meslek Lisesi,  Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü'nde mezun oldu.  Batman ve Tokat İl Tarım Müdürlükleri'nde Ziraat Teknisyeni, Sivas ve Antalya İl Tarım ile Antalya Zirai Karantina Müdürlükleri'nde Ziraat Mühendisi, Sivas İl Tarım Müdürlüğü'nde İl Müdürü, Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde Çevre Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atandı.
Haber: Cafer ZENGİN