Kavurucu sıcaklara dikkat! Kayseri'nin o ilçesinde termometreler plakayı gördü!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kavurucu sıcaklara dikkat! Kayseri'nin o ilçesinde termometreler plakayı gördü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kayseri  ve ilçelerinde hava sıcaklığı nasıl olacak?  Yağışlı ve kuvvetli rüzgarlar geri gelecek mi? Vatandaşların merak ettiği bu soruların cevabını Meteoroloji açıkladı.

Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artarak, hafta ortasına kadar 6 ile 10 derece mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor. Meteoroloji 12 Haziran'a ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

Meteorolojiden alınan verilere göre bugün parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 36 derece, en düşük sıcaklık ise 16 derece olması bekleniyor. Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde termometrelerise bugün plakayı gördü.

Bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerdenyönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Kavurucu sıcaklara dikkat! Kayseri'nin o ilçesinde termometreler plakayı gördü!Kavurucu sıcaklara dikkat! Kayseri'nin o ilçesinde termometreler plakayı gördü!