Kavga büyüyor! Arık'tan, Özhaseki'ye videolu gönderme!

AK Partili Özhaseki ile CHP'li Arık arasındaki HDP tartışması sürüyor. Arık, Özhaseki'ye geçmişte yaptığı açıklamalarla gönderme yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kavga büyüyor! Arık'tan, Özhaseki'ye videolu gönderme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özhaseki ve Arık arasında HDP düellosu...

ÖZHASEKİ: CHP HARAM OYLAR İÇİN HDP’YE YALAKALIK YAPIYOR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, “CHP haram oylar için HDP’ye yalakalık yapıyor. Biz teröristlere bela okuyoruz ses CHP'den geliyor. Haydi HDP'yi anladık da Atatürk'ün partisinden bu sesler nasıl geliyor, aklımız ermiyor? Özetle, altını çizerek tekrar söylüyorum: Askere, polise, sivile ve bebeğe kurşun sıkan PKK'nın ve destekçilerinin Allah belasını versin”  açıklaması CHP cephesinde tepkileri de beraberinde getirdi.  
“HDP'NİN HAMİSİ VE SÖZCÜSÜ NE YAZIK Kİ CHP OLMUŞTUR”
Özhaseki, ayrıca “Bir gün olsun PKK terör örgütünü kınayamayan, PKK'nın  terör örgütü olduğunu ifade edemeyen HDP'nin hamisi ve sözcüsü ne yazık ki CHP olmuştur. Atatürk'ün partisini; üç beş oy için teröre peşkeş çekenler bugün oyunları ortaya çıkmasın diye türlü iftiralara sarılıyorlar” dedi.
“OY İÇİN ELİ KANLI TERÖRİSTLERİ DEVLETİN TELEVİZYONUNA ÇIKARMADIK”
CHP Milletvekili Çetin Arık da Özhaseki’ye cevap vererek,  “Biz İstanbul seçimlerinde 3-5 oy için teröristten medet ummadık” ifadelerini kullandı.  Arık, “Oslo’da teröristlerle masaya oturan, çadır mahkemelerde teröristleri aklayan, Diyarbakır’da terörist başının mektubunu okutan AK Parti’nin teröriste ‘gerilla’ diyen Genel Başkan Yardımcısı, utanmasa Dolmabahçe’de HDP ile ortak bildiriye imza atanların CHP’liler olduğunu söyleyecek. CHP’nin çizgisi de duruşu da bellidir. Biz İstanbul seçimlerinde 3-5 oy için teröristten medet ummadık. Oy için eli kanlı teröristleri devletin televizyonuna çıkarmadık.” dedi. 
ARIK’TAN VİDEOLU CEVAP
Diğer yandan Arık, Özhaseki’ye geçmişte yaptığı açıklamalarıyla da gönderme yaparak, sosyal medya hesabından “Sen dağdaki teröriste ‘gerilla’ de, onca askerimizin katili terörist başını siyasi bir figür olarak gör sonra da kalk CHP’ye çamur at, hadi oradan…” paylaşımı yaptı.