Katliam gibi kaza! Kayserili siyasilerden taziye yağmuru

Mersin'de,Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, meydana gelen korkunç kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Kayserili siyasilerden de taziye mesajları peş peşe geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Katliam gibi kaza! Kayserili siyasilerden taziye yağmuru
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mersin-Adana Otoyolu'nda feci kaza. Biri otobüs 4 aracın karıştığı korkunç kazada çok sayıda ölü ve yaralılar var. 

Kaza, Mersin-Adana Otoyolu Tarsus ilçesi Yeniceoba'yı geçtikten sonra meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana istikametinden gelen bir otobüsün yağışlı havada kayarak devrilip karşı şeride geçmesiyle ikisi otomobil, biri kamyonet 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemere göre 10 kişi hayatını kaybetti. 30'dan fazla yaralı ise olay yerine gelen ekipler tarafından Adana ve Mersin'deki hastanelere sevk edildi.

Ölü sayısının artabileceği belirtilirken, ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor.

Feci kazanın ardından Kayserili siyasilerden de peş peşe taziye mesajları geldi. 

İşte o mesajlardan bazılar:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: Mersin’de, TAG Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Mersin’de yaşanan zincirleme kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu: Mersin-Adana otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.