KASKİ uyardı! Yarın o mahallelerde akşam 5 saat sular kesilecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 12 Ocak Cuma günü o mahallelerde planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

KASKİ uyardı! Yarın o mahallelerde akşam 5 saat sular kesilecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 12 Ocak Cuma günü Kocasinan ilçesine bağlı 4 mahallede planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Kocasinan ilçesine bağlı 4 mahalleye içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle belirli bir süre su iletimi sağlanamayacağı kaydedildi.

Kesintinin 17.00 – 22.00 saatleri arasında yapılacağı ve abonelerin kesintiden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Abonelerimize sağlıklı, kaliteli ve yeterli miktarda içme suyu iletimi sağlamak adına Kocasinan  ilçesinde, Erkilet, Osmangazi, General Emir ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri'nde (Kısmen) içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 12.01.2024 tarihinde 17.00 ile 22.00 saatleri arasında Planlı Su Kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

KASKİ uyardı! Yarın o mahallelerde akşam 5 saat sular kesilecek