KASKİ uyardı! 11 mahallede sular kesilecek!

KASKİ vatandaşları uyardı. 11 mahallede 6 saat sular kesilecek. Peki hangi mahallelerde su kesintisi olacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

KASKİ uyardı! 11 mahallede sular kesilecek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 17 Şubat 2025 Pazartesi  günü planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Kocasinan ve Melikgazi ilçesine bağlı 11 mahallede içme suyu şebeke iyileştirme çalışması nedeniyle belirli bir süre su iletimi sağlanamayacağı kaydedildi.

KASKİ uyardı! 11 mahallede sular kesilecek!

O saatlere dikkat!

Kesintinin 09.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacağı ve abonelerin kesintiden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Uyarı geldi

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘İçme suyu bağlantı çalışmaları kapsamında 17 Şubat 2025 Pazartesi günü 09.00 - 16.00 saatleri arasında Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinde toplam 11 mahallede planlı su kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.’ 

KASKİ uyardı! 11 mahallede sular kesilecek!

Kesinti Yapılacak Mahalleler

Kocasinan ilçesi; Alsancak, Argıncık, Kayabaşı, Talatpaşa, Cırgalan, Yavuz Selim ve Ahi Evran Mahallelerinin tamamı, Uğurevler ve Fevzioğlu Mahallelerinin bir kısmı, Melikgazi ilçesi; Gökkent ve Germir Mahallelerinin bir kısmında içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle  su kesintisi yaşanacaktır. 

KASKİ uyardı! 11 mahallede sular kesilecek!