KASKİ, üniversiteli olan öğrencilere seslendi: Kayseri'de su musluktan içilir!

YKS 2021 tercih sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından Kayseri'de bazı kurumlar, kentteki üniversiteleri kazanan öğrencilere seslendi. Dikkat çeken paylaşımlardan biri de KASKİ'den yapıldı.

KASKİ, üniversiteli olan öğrencilere seslendi: Kayseri'de su musluktan içilir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS ) tercih sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından Kayseri’de bazı kurumlar, kentteki üniversiteleri kazanan öğrencilere seslendi. Bu kurumlardan biri de Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) oldu. Kurumdan yapılan paylaşımda, öğrencilere “Kayseri’de su musluktan içilir” diyerek seslenilmesi dikkat çekti.
İşte KASKİ’nin o paylaşımı: Sevgili Gençler, Kayseri’de suyun kalitelisi içilir. Yer altından büyük emeklerle çıkardığımız suyu, hijyenik şartlarda depoluyor, son teknolojik alt yapımız ile halkımıza ulaştırıyoruz. İşte bu sayede Kayseri’de su, memba kalitesinde musluktan içilir. Kentimize hoş geldiniz.


BÜYÜKKILIÇ: KEYİFLİ VE DOLU DOLU ZAMAN GEÇİRECEKSİNİZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, “Kıymetli evlatlarımız.. 6000 yıllık tarihe sahip olan Kayseri'mize hoş geldiniz. Eğitim süreniz boyunca keyifli ve dolu dolu zaman geçireceğinizi belirtiyor; başarılar diliyorum” açıklaması yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da yine öğrencilere hoş geldiniz mesajları paylaşılarak, şu ifadeler kullanıldı: Bu şehirde tarih var, Bu şehirde gastronomi var, Bu şehirde Erciyes var, Sporu seven; kültür sanatı eksik olmayan bir şehir..Kayseri'nin insanı güzel, esnafı Ahi’dir. Kayseri 'mizin güzide üniversitelerine yerleşen öğrencilerimize hoş geldiniz diyoruz.