KASKİ'nin 3 milyonluk 'özel' harcamasını sordu: Garip görünüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer, KASKİ Genel Kurulu'nda gündeme gelen Özel Kalem Biriminin yıllık 3 milyon liralık harcamasına dikkat çekti. Özer, 'Bu harcama bizim garibimize gitti' dedi. Özer, 'KASKİ'de ayrıca 12 milyon liralık strateji gerçekleştirildiğini ifade ederek, 'Bu stratejiyi de merak ediyoruz' diye konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
KASKİ'nin 3 milyonluk 'özel' harcamasını sordu: Garip görünüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Özer, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (KASKİ) yıllık harcama tutarları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özer, KASKİ’de Özel Kalem Birimi tarafından harcanan yıllık 3 milyon liranın kendilerinin garibine gittiğini söyledi.
İlçe Belediyelerinin yıllık bilançolarının 13 ila 30 milyon arasında olduğunu belirten Özer, "KASKİ gibi bir kurumun yıllık 3 milyon lira gibi bir parayı harcaması garip görünüyor" dedi. Öte yandan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın harcamalarına da değinen CHP'li Özer,  “12 milyon lira ile ne gibi bir strateji gerçekleştirildi?” diye sorduklarını, ancak yeterli yanıtları alamadıklarını dile getirdi.
Özer, şunları söyledi: KASKİ ile ilgili harcama tutarları da daha önce meclisimizde konu oldu. Bu harcama tutarlarında özellikle özel kalem biriminin 3 milyon küsur lira harcaması bizim garibimize gitti doğrusu. İlçe belediyelerimizin yıllık bilançoları 13 ila 30 milyon civarındayken KASKİ gibi bir kurumun yıllık 3 milyon lira gibi bir parayı harcaması garip görünüyor. Bunun dışında en garibimize giden Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, '12 milyon lira ile ne gibi bir strateji gerçekleştirildi? Ne oldu?' diye soruyoruz tam yeterli yanıtları alamıyoruz.