KASKİ, e-Devlet'te

KASKİ Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla KASKİ'nin e-Devlet uygulamasında olduğu hatırlatıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

KASKİ, e-Devlet'te
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“KASKİ’nin e-Devlet’te Olduğunu Biliyor Musunuz?” başlıklı yaptığı duyuru paylaşıyla KASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlara internet üzerinden abonelik işlemlerinde kolaylık sağlamayı amaçlıyor.
KASKİ Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda vatandaşların e-Devlet üzerinden hangi abonelik işlemlerini yapılabileceği, KASKİ e-Devlet uygulamasına nereden ulaşılabileceği gibi bilgiler de yer aldı. Şubelere gelmeden e-Devlet uygulaması üzerinden vatandaşların hangi abonelik işlemlerini yapılabileceğinin anlatıldığı paylaşımda uygulamaya nasıl girilebileceği de paylaşıldı. 
E-KASKİ uygulamasına kaski.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden E-KASKİ bölümünden girilebilecek olan e-devlet uygulamasında üyelik ve giriş aşaması tamamlandıktan sonra faturam ödeme, aboneliklerim, abonelik iptali, endeks beyanı, abone değişikliği, dijital fatura talebi işlemleri 7/24 yapılabilecek.
KASKİ, e-Devlet'te