Karpuzlarla ilgili dikkat çeken iddia

Halden faturalı aldığını belirttiği karpuzlarına yönelik zabıtanın kepçeli müdahalesi ile gündeme gelen Yavuz Turhal, cep telefonu ile o anları kaydettiği tepkisinde, 'Karpuzları halden aldım ve faturası var. 15 bin TL'lik sermayemi çöpe atıyorlar' ifadeleri ile de dikkat çekmişti.

Karpuzlarla ilgili dikkat çeken iddia
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Halden faturalı aldığını belirttiği karpuzlarına yönelik zabıtanın kepçeli müdahalesi ile gündeme gelen Yavuz Turhal, cep telefonu ile o anları kaydettiği tepkisinde, “Karpuzları halden aldım ve faturası var. 15 bin TL’lik sermayemi çöpe atıyorlar” ifadeleri ile de dikkat çekmişti.

Turhal’ın bu sözlerinin ardından olayla ilgili düşündüren bir ayrıntı da gün yüzüne çıktı. İddiaya göre Turhal, karpuzları aynı zamanda Kayseri Sebze Meyve A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Burhanettin Acar’a ait olan iş yerinden aldı. Komisyonculuk da yapan ve kendisinin de farklı bölgelerde seyyar karpuz satışı yaptığı öne sürülen Acar, “Karpuz krizinin” ardından Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Büyükkılıç, öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya da katılmış ve objektiflere yansımıştı.