'Kardeşlerimize her zaman destek olmaya hazırız'

Kayseri Ülkü Ocakları, 2024-YKS'de Kayseri'yi tercih eden üniversite öğrencilerini tebrik ederek, onlara destek olmaya hazır olduklarını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay'da...

'Kardeşlerimize her zaman destek olmaya hazırız'

Kayseri Ülkü Ocakları 2024-YKS'de Kayseri'yi tercih eden öğrenciler için açıklamada bulundu. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kardeşlerimize her zaman destek olmaya hazırız" ifadelerine yer verildi.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak, üniversite kazanan tüm öğrenci kardeşlerimizi en içten duygularımızla tebrik ediyoruz. Zorlu ve yoğun bir süreç sonunda elde ettiğiniz bu başarı, azminiz ve çalışkanlığınızın bir göstergesidir. Kayseri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle size hem akademik hem de sosyal anlamda eşsiz fırsatlar sunacaktır. Üniversite hayatınız boyunca, ülkemizin geleceğine ışık tutacak bireyler olarak yetişeceğinize inanıyoruz. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak siz değerli kardeşlerimize her zaman destek olmaya hazırız. Yeni eğitim hayatınızda başarılar diler, yolunuzun daima açık olmasını temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.