Karayollarında Müdür değişti! İşte yeni Müdür...

Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü görevine 30 Nisan 2018 tarihinde atanan  İbrahim Yaşar, Genel Müdürlüğe Araştırmacı kadrosuyla atandı.

Karayollarında Müdür değişti! İşte yeni Müdür...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü görevine 30 Nisan 2018 tarihinde atanan İbrahim Yaşar, Genel Müdürlüğe Araştırmacı kadrosuyla atandı.

Bölge Müdürlüğü görevinden ayrılan Yaşar’ın yerine 13 Haziran 2012 tarihinden bu güne Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Turan Gülhaş atandı.  Görev değişimi, nedeniyle düzenlenen törene, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Doğan, Daire Başkanları ve Bölge müdürleri katıldı.

 AHMET TURAN GÜLHAŞ KİMDİR?

1957 yılında Malatya da doğdu, İlk ve Orta öğrenimini Sürgü Doğanşehir MALATYA da tamamladı, Malatya Atatürk Lisesini bitirdi, 1982 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik fakültesi İnşaat Fakültesi bölümünden mezun oldu. 13 Mart 1983 yılında Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğünde Etüt Proje Başmühendisliğinde Göreve başlamış olup, 6 aylık rotasyondan sonra Asfalt Başmühendisliğinde Birecik – Viranşehir – Nuseybin – Cizre – Silopi Kuzey Tetek Hattında Kontrol Müh, Kontrol Şefi ve Kesin hesap mühendisi olarak görevini tamamlamış olup, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasındaki protokol gereğince Şanlıurfa Stor Havaalanı inşaatı işinde Kontrol Şefi plarak görev yapmıştır. 1989 – 1990 yıllarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Karayolları Koordinatörlüğünde, koordinatör yardımcısı ve Doğu yolları kontrol şefi olarak görev yaptıktan sonra tekrar Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğüne dönerek Kontrol Şefliği ve vekaleten Asfalt Arazi Mühendisliği görevini sürdürmüştür. 1994 – 2001 yılları arasında Elazığ 8. Bölge Müdürlüğü Malatya Şube Şefi, 2001 – 2012 yılları arasında Elazığ 8. Bölge Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.