Karayol, 'Hizmet değil kişisel menfaat kazandı'

Yeniden Refah Partisi İncesu Belediye Başkanı adayı Zekeriya Karayol, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yaptığı açıklamada, 'Maalesef kişisel menfaatler İncesu'nun menfaatlerinin  önüne geçti, hizmet değil kişisel menfaat kazandı' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Karayol, 'Hizmet değil kişisel menfaat kazandı'

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden İncesu Belediye Başkan Adayı olan Zekeriya Karayol seçim sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Seçim kampanyasında devlet desteği almadıklarını ve vatandaşların oylarını satılık görmediklerini vurgulayan Karayol; "Çok değerli İncesu sevdalısı kardeşlerim. 31 Mart seçimleri vatanını sevenlerle  menfatini sevenlerin yarışı oldu. Maalesef bu seçimin galibi menfaat oldu . Bizler kaybetmedik İncesu kaybetti. İncesu sevdalısı kardeşlerime emekleri için teşekkür ediyorum. Maalesef kişisel menfaatler İncesu'nun menfaatlerinin  önüne geçti, hizmet değil kişisel menfaat kazandı. Değerli kardeşlerim sizlerin emeği çok devlet desteği almadan oy avcılığı için iaşe kartları, sucuk, çorba, çimento, kum, parke, kömür dağıtmadık. Vatandaşın oyunu satılık görmedik. Sizlerle şerefli bir seçim kampanyası yürüttüğümüz için çok mutlu oldum. Hepinize canı gönülden verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İnsanlar 'hatamızı anladık' diyerek bize söz vermişlerdi demek ki anlamayanlar da varmış. Bu dönem beş yılda çok anlayacaklar. Yalan ve talana kişisel menfaatlere kananlar sonucuna katlanacak. Birlikte çalıştığımız bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum. Selamlar" şeklinde konuştu.