Karadağlı, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Karadağlı, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Vali Gökmen Çiçek'i ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Vali Gökmen Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile ziyareti duyurdu. Karadağlı, beraberindeki heyetle Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e makamında ziyarette bulundu.Karadağlı, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu!Vali Gökmen Çiçek Karadağlı'ya el dokuması kilim hediye etti. 

Karadağlı ve beraberindekiler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı da makamında ziyaret etti.Karadağlı, Kayseri'de ziyaretlerde bulundu!Büyükkılıç, ziyaret'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Büyükkılıç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti. Kayseri’mizde gerçekleşecek kültür, sanat ve tiyatro faaliyetlerini değerlendirdiğimiz Sayın Karadağlı ve ekibine şehrimize gösterdikleri ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."