Kara Ağaç setine sürpriz ziyaret

Cuma günü izleyiciyi ekranlara kilitleyen TRT'nin Kara Ağaç Destanı dizisi setine sürpriz ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kara Ağaç setine sürpriz ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kadrosunda Olgun Şimşek, Özlem Conker, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl ve Hakan Boyaz gibi birbirinden ünlü isimleri bulunduran ve cuma akşamı milyonları ekranlara kilitleyen TRT’nin muhteşem dizisi Kara Ağaç Destanı Kayseri’nin Kapadokya’ya açılan kapısı olarak bilinen Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor. 

Kara Ağaç setine sürpriz ziyaret

Kısa sürede büyük beğeni toplayan dizinin çekimleri Kayseri’de tüm hızıyla sürüyor. Oyuncular ise Kayseri’yi keşfetmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden itibaren milyonların gözünü Kayseri’ye çeviren dizinin çekimlerinin bir kısmı bu kez Kayseri Mahallesi’nde çekildi. 

Kara Ağaç setine sürpriz ziyaret

Dizinin setine ise sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. 31 Mart seçimlerinde resmi olmayan verilere göre, yeniden başkan seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mahallesi’ndeki seti ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç burada oyuncular ve set çalışanlarıyla bir araya geldi. Set ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, vatandaşları cuma akşamı TRT 1 izlemeye davet etti. 

Kara Ağaç setine sürpriz ziyaret