Kara Ağaç Destanı'na yeni oyuncu

Başrolünde başarı isim Olgun Şimşek'in yer aldığı TRT1'in sevilen dizisi Kara Ağaç Destanı'na bir yeni isim daha katıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kara Ağaç Destanı'na yeni oyuncu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1950’lerdene başlayıp 1970’li yıllara kadar uzanan, Anadolu’nun kadim topraklarında, iyiliğin ve kötülüğün, varlığın ve yokluğun gerçeklerini anlatan Kara Ağaç Destanı dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Kayseri’de çekilen ve büyük beğeni toplayan dizinin başrolünde olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi isimler bulunuyor. 

Kara Ağaç Destanı'na yeni oyuncu

15 Ağustos Perşembe günü sete çıkan dizinin yeni sezon fragmanı büyük ilgi gördü. Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin merakla beklenen yeni sezon öncesi üç isim diziye veda etmişti. Yeni sezonu 13 Eylül Cuma akşamı başlayacak diziye bir isim dahil oldu. 

Kara Ağaç Destanı'na yeni oyuncu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçtiğimiz sezon Yalı Çapkını dizisine Tarık karakteri ile karşımıza çıkan başarılı ve yakışıklı oyuncu Baran Bölükbaşı Kara Ağaç Destanı’na transfer oldu. Bölükbaşı dizide Savcı Murat rolüne hayat verecek ve Celal Ağa’nın adaletsizliklerine karşı savaşacak


Kara Ağaç Destanı'na yeni oyuncu