Kar konusunda İstanbul ile Kayseri'yi kıyaslayan Gözbaşı'na o isimden tepki!

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kar yağışı sonrası İstanbul ile Kayseri'yi kıyaslayınca, İYİ Partili Özhan'dan tepki geldi...

Kar konusunda İstanbul ile Kayseri'yi kıyaslayan Gözbaşı'na o isimden tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, İstanbul’da evine etkili olan kar yağışı nedeniyle aracıyla ulaşamadığını ve bu nedenle 1,5 saat yürümek zorunda kaldığını paylaştı. 

BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR EDEN GÖZBAŞI: KAYSERİMİZE DAHA FAZLA KAR YAĞAR VE YOLLARIN KAPANDIĞINI HİÇ HATIRLAMAM!

Bu konuda Kayseri’de daha fazla karın yağdığını ancak yolların kapanmadığını savunan Gözbaşı, “İstanbul'da ana arterler bile kar nedeniyle kapalı. Evime ulaşmak için gece 1,5 saat yürümek zorunda kaldım. Oysa Kayserimize daha fazla kar yağar ve yolların kapandığını hiç hatırlamam. Şehrime hizmet edenleri bir kez daha taktir ettim. Teşekkürler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç” ifadelerini kullandı.

GÖZBAŞI’YA TEPKİ: İNSAN SİYASİ BİR CÜMLE KURUP TARAFINI BELLİ ETMEK İSTEDİĞİNDE İŞTE BÖYLE SOMUT GERÇEKLERİ BİLE DEĞİŞTİREBİLİR

Gözbaşı’nın bu yöndeki paylaşımına İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan tepki gösterdi. Özhan, “İnsan siyasi bir cümle kurup tarafını belli etmek istediğinde işte böyle somut gerçekleri bile değiştirebilir” dedi. Özhan, “Berna Gözbaşı Kayseri’ye İstanbul’dan daha çok kar yağdığını fakat yolların hep açık olduğunu söylemiş. Gülüyorum sadece başka bir şey söylemiyorum. Berna hanım Kayseri’ye 3 gündür kar yağmaz, 3 gündür televizyondan İstanbul’u izliyoruz… İnsan siyasi bir cümle kurup tarafını belli etmek istediğinde işte böyle somut gerçekleri bile değiştirebilir. Erciyes’le kıyasladıysanız o ayrı. Neyse, İstanbul Ankara arasında kalsaydınız hükümete 1 cümle edebilir miydiniz yine?” dedi.