Kapanan yollar açılıyor…

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde sel nedeniyle kapanan yollar açılıyor. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kapanan yollar açılıyor…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de etkili olan yağışlar sonrası oluşan sel nedeniyle ilçelerde ulaşımda da aksamalar oldu. Ulaşımda sel nedeniyle sıkıntının yaşandığı ilçeler arasında Pınarbaşı da yer aldı.
Kapanan yollar açılıyor…

Sel sonrası harekete geçen Pınarbaşı Belediyesi ekipleri zarar gören ve kapanan yolların açılmasına yönelik çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.
Kapanan yollar açılıyor…
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Arslanbeyli, Gazi, Gültepe, Paşalı, Şabanlı mahallelerimizin sel felaketinden dolayı bozulan ve kapanan yayla yolları düzenlenerek ulaşıma açıldı . Yukarıkaragöz mahallemizde yoğun yağış ve selden dolayı kapanan ve bozulan yolu temizleyerek, kumlama çalışması yaptık. Sevdamız Pınarbaşı için çok çalışacağız” dedi.
Kapanan yollar açılıyor…

Diğer yandan Pınarbaşı Belediye Başkanı Mendun Uzunluoğlu, sosyal yaşam alanlarında da çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir ortamda vakit geçirebilmeleri için Şabanlı mahallemizde  bulunan sosyal yaşam alanı olan park ve mesire alanının temizlik, bakım, onarımları tamamlanarak çevre düzenlemesi yapıldı" dedi.
Kapanan yollar açılıyor…