Kapalı Kale'nin kızlarından mesaj var

Kapalı Kale'nin kızlarından mesaj var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale’nin kızları Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal’ı makamında ziyaret etti.

Kayserispor’lu kadın taraftarlar için 2018 yılında Kapalı Kale Taraftarlar Dernek Başkanı Ahmet Dirgenali tarafından kurulan “‘Ultras New City Woman Tayfası” gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. “Şehrin takımına sahip çıkmak için, kadınların maçlarda ve sporda daha fazla yer almasını yer almasını istiyoruz. Kalbi Kayserispor için atan her bayanı da aramızda görmek isteriz” diyen tayfa başkanı Dilara Kahveci, şöyle devam etti: “ Köy okullarına yardım, kanserle mücadele derneklerine destek, Türkmen Ailelere yardım gibi bir çok faaliyetimiz de oluyor. Şimdi de soğuk kış günlerinde okula zor giden ve köy de yaşayan çocuklara kıyafet toplayacağız. Bizlere sosyal medya aracılığıyla ulaşıp etkinliklerimizde yanımızda olabilirsiniz.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal ise, “Böylesine güzel ve başarılı bir tayfayı ağırlamaktan memnuniyet duydum. Taraftar grubu olmaktan öte şehrimizdeki sosyal sorumluluk projeleri ile gündem yaratan genç kardeşlerime her alanda başarılar diliyorum. Bizler de kadınların maçlarda, sporda daha fazla yer almasını istiyoruz. Kızlarımız da böyle güzel oluşumun içindeler, bizler elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Her zaman yanınızdayız. Sevdamız Kayseri” diyerek sözlerine son verdi.