Kapalı Kale'den önemli açıklama! Maç öncesi tek bir şeyi zorunlu kıldılar

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, ligin 8. haftasında İstanbul ekiplerinden Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir-Kayserispor maçına gitmek isteyenler için organizasyon yapan sarı kırmızılı ekibin taraftar grubu Kapalı Kale'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kapalı Kale'den önemli açıklama! Maç öncesi tek bir şeyi zorunlu kıldılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2024-2025 Trendyol Süper Lig’i tüm hızıyla sürerken, Kayserispor oynadığı maçlardan istediği sonucu alamadı. Henüz galibiyet hasreti yaşayan sarı kırmızılı ekip ligin 8. haftasında Başakşehir ile mücadele edecek. 5 Eylül Cumartesi günü oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

Maç öncesi Kayserispor’un taraftar grubu Kapalı Kale’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Başakşehir deplasmanı için organizasyon yapan Kapalı Kale, maçı izlemek isteyen taraftarlar için isim yazma işlemlerinin başladığını duyurdu. Kapalı Kale’den yapılan açıklamada özellikle taraftarların atkılı ve sarı konseptine uygun olarak gelmesi istendi 

Kapalı Kale’den yapılan açıklama şöyle; 

“Büyük Kayserispor taraftarı, sevdamızın peşinde bu hafta Başakşehir deplasmanında buluşuyoruz. İsim yazma işlemlerimiz başlamış olup, grup üyesi arkadaşlarımız tayfa liderlerine, münferit olarak katılacak taraftarlarımız ise başvuru linkindeki formu doldurup ayrıca yine mesaj kısmı bölümüne ad soyad - numara bilgilerini doldurarak isimlerini Perşembe günü 18.00'a kadar yazdırabileceklerdir.

Deplasman organizasyonumuz Cuma akşam Kayserispor Buluşma Noktasında 22.30 toplanma, 24.00 saatleri arasında araçların hareket etmesiyle başlayacak olup saat dilimlerine riayet gösterilmesi önemle rica olunur. Deplasmana herkesin Kayserispor'un renklerine yakışır şekilde atkılı ve sarı konseptine uygun olarak gelmesi zorunludur, bütünlüğümüz açısından münferit taraftarlarımızın da bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftar deplasman araçlarına alınmayacaktır. Ayrıca deplasman gününe kadar herkesin biletlerini temin edip; maç gününe passolig, bilet, vize gibi işlemlerini son güne bırakmamaları önemle rica olunur.”