Kapalı Kale'den Hatayspor deplasmanı için önemli açıklama

Kayserispor'un fanatik grubu Kapalı Kale sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Hatayspor deplasmanına dair önemli detayları paylaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kapalı Kale'den Hatayspor deplasmanı için önemli açıklama

Temsilcimiz Kayserispor, ligin 10. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor’a konuk olacak.

Kayserispor’un fanatik grubu Kapalı Kale ise sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Hatayspor deplasmanına dair önemli detayları paylaştı.

Grup üyeleri ve münferit olarak katılmak isteyen taraftarlar için ayrı ayrı isim yazdırma prosedürleri belirlendi. Grup üyeleri tayfa liderlerine başvururken, münferit katılımcılar ise belirtilen linkteki formu doldurarak isimlerini yazdırabilecekler. İsim yazdırma işlemleri için son tarih Perşembe günü saat 18.00 olarak belirlendi.

Deplasman organizasyonu hakkında da detaylı bilgiler veren Kapalı Kale, taraftarları Kayserispor Buluşma Noktasında saat 06.00’da toplanmaya davet etti. Araçların hareket saatinin ise 07.30 olarak belirlendiği duyuruldu. Grup, taraftarlardan saatlere riayet etmelerini istedi.

Deplasman kıyafetine de dikkat çeken Kapalı Kale, tüm taraftarların Kayserispor renklerine uygun kıyafetlerle gelmesini istedi. Grup, yazılan konsepte uygun gelmeyen hiçbir taraftarın deplasman araçlarına alınmayacağını vurguladı.

Son olarak, Kapalı Kale taraftarlarından passolig üyeliği, bilet ve vize işlemlerini son güne bırakmamalarını istedi. Bilet fiyatları konusunda ise daha sonra bilgi verileceği belirtildi.

Kapalı Kale'den Hatayspor deplasmanı için önemli açıklama