Kapalı Kale'den dikkat çeken paylaşım!

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, yeni sezon kombine satışları için dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Kapalı Kale, 'Ne transfere, ne lige, bizim sevdamız yalnızca sana!' diyerek taraftarları destek vermeye davet etti. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kapalı Kale'den dikkat çeken paylaşım!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale'den Kombine paylaşımı geldi. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, yeni sezon kombine satışları için dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Taraftar grubu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Ne transfere, ne lige, bizim sevdamız yalnızca sana! Kayserispor, Biriz Hep Birlikteyiz Sezonu şiarıyla çıktığımız bu yeni sezon yolculuğunda, unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!" ifadelerini kullandı.

Kapalı Kale'den dikkat çeken paylaşım!

Kapalı Kale desteğini esirgemiyor

Kayserispor’un vefalı taraftar grubu Kapalı Kale, geçtiğimiz sezon birkaç maç dışında deplasman kaçırmadı. Her maç takımına desteğini sonuna kadar veren Kapalı Kale Taraftar grubu, her sezon olduğu gibi bu yıl da Sarı-Kırmızılı takımı yalnız bırakmayacak. Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kapalı Kale, takımını yine Kuzey Alt Tribününden destekleyecek. Kombine satışlarının artırılması adına taraftarlar, yoğun bir mesai yapıyor. Kapalı Kale, özellikle Kayseri'de oynanan maçlardaki büyük desteğiyle takımın kümede kalmasında önemli rol oynamıştı.