Kapalı Kale'den çağrı

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Futbol takımının Hollanda ile yapacağı çeyrek final karşılaşması için harekete geçerek, Kayserililere çağrıda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Haber bülteninde…

Kapalı Kale'den çağrı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avusturya’yı eleyerek çeyrek finale çıkan A Milli Futbol Takımı, çeyrek finalde, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale,  bu heyecanı bir arada yaşamak için harekete geçti. Kapalı Kale Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Kayserililere çağrıda bulunarak, ‘A Millî futbol takımımızın Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında çeyrek finale yükselmesi; ülkecek özlediğimiz millî birlik duygularımızı yeniden kuvvetlendirmiş, bizleri birbirimize sımsıkı kenetlemiştir. Şimdi sırada diğer bir başarı merdiveni olan çeyrek finaldeki Hollanda müsabakası vardır. Bizlerde bu millî coşkuyu hep birlikte yaşamak adına, Yıldızlar organizasyonun vermiş olduğu destek ile siz değerli Kayseri halkımızı dev ekranda hep birlikte müsabakayı izlemeye davet ediyoruz. Buluşma Yeri; Kuzey Alt Otopark Buluşma Tarihi; 06.07.2024 Buluşma Saati; 20.00 / 21.00 arası Müsabakayı izlemeye gelen taraftarlarımıza çeşitli ikramlarımızda olacaktır. HAYDİ TÜRKİYE YÜRÜYELİM FİNALE!’ dedi. 

Kapalı Kale'den çağrı